Yoga

De yoga sessies op WORKOUT@SEA worden als enige binnen gegeven. In totale rust en ruimte worden deze yoga workout gegeven door onze instructeur Marco Lagas. Na gelang het aantal inschrijvingen wordt bekeken welke vorm van yoga hij gaat geven. Bij je inschrijving kan je de gewenst vorm van yoga invullen in het opmerkingen veld.

Yin yoga:
Is een rustige vorm van yoga, waarbij de houdingen voor een langere tijd worden vastgehouden; drie tot vijf minuten. Op deze manier wordt het bindweefsel langzaam gerekt en gehydrateerd en blijven de gewrichten soepel.

Vinyasa Flow yoga:
Is een krachtige en dynamische vorm van yoga voor een sterk en energiek lichaam en een heldere geest. Deze vloeiende en dynamische yoga vorm, wisselt verschillende oefeningen af met behulp van de ademhaling.
Stoelyoga:
Is een milde vorm van yoga. Je voert de oefeningen uit met een stoel. Sommige oefeningen zijn zittend en soms gebruik je de stoel als ondersteuning. Het is goed voor je balans, spierkracht, flexibiliteit en reflexen. Stoelyoga is de meest makkelijke, laagdrempelige en blessurevrije vorm van yoga en hierdoor voor iedereen haalbaar, ongeacht leeftijd, omvang, lenigheid, conditie of fysieke beperking.

Meer informatie over Marco Lagas en zijn bedrijf kunt u vinden op: www.foreverhealthyyoga.nl

DIRECT INSCHRIJVEN

 

info@foreverhealthyyoga.nl