WORKOUT Kali Silat 

Kali Silat Evolution (voorheen Kali Sikaran) is een moderne vechtsport ontworpen door Dakilang Guro Jeff Espinous. Het is een samenstelling van verschillende Filipijnse en Zuid Oost Aziatische Krijgskunsten.
De stijl bestaat uit een aantal subsystemen.
Deze subsystemen zijn: Panantukan (Filipijns Boksen), Sikaran (Filipijns Kickboksen), Sinawali (Dubbel stok), Solo Baston (Enkel Stok), Daga (Mes), Espada Y Daga (Zwaard en Dolk), Kadena de Mano (Filipijns Trapping Hands), Dumog (Filipijns Grappling).
In Kali Silat Evolution worden deze concepten met elkaar verweven om een complete en effectieve krijgskunst te vormen. Elke verbetering in het ene aspect van Kali Sikaran zorgt voor directe progressie in de andere aspecten.
De training van zowel gewapende als ongewapende technieken zorgt voor een goede ontwikkeling van snelheid, coördinatie, conditie, kracht en reflexen die zelfverdediging en vechttechnieken ondersteunen. De Kali Silat Evolution beoefenaar is getraind om zich aan elke situatie aan te passen. De workout wordt gegeven door Marc Verleg van www.kalisikarannoordwijk.nl

DIRECT INSCHRIJVEN