Informatie


Bewegen en sport zijn belangrijk voor de mens!
4cm-sport.nl organiseert in samenwerking met ffBEWEGEN en andere partners op zondag 22-09-2019 "WORKOUT@SEA".
De organisatie wil zich maatschappelijk zo breed mogelijk inzetten en iedereen de mogelijkheid geven om deel te nemen aan ons evenement. We richten ons niet alleen op de fanatieke sporter, maar geven onze jeugd, senioren en mensen met een beperking een podium! Een evenement voor iedereen. Een dag vol beweging en oefeningen om de spieren soepel te houden.

Het doel van deze workout is het zo fit mogelijk maken van iedereen, ongeacht je beroep, leeftijd of fysieke gesteldheid. Iedereen kan deelnemen aan deze vorm van trainen. Bij eventuele vooraf bekendgemaakte lichamelijke beperkingen of blessures passen we de oefeningen aan zodat iedereen met plezier mee kan doen. Om deel te nemen aan deze workout-sessie is er maar één vereiste 'enthousiasme'.

 
Na aanmelding zoek je een plekje op het terrein, voor het podium. Onder professionele begeleiding van onze trainers start de workout met de warming-up van de spieren. Door de oefening langzaam naar een hoger level te tillen, worden gedurende de workout alle spieren aangesproken. De workout wordt afgesloten met cooling-down oefeningen om de spieren weer “tot rust” te brengen. Hierdoor blijft het lichaam vitaal of wordt het vitaler. Deelnemers aan de workout maken geen gebruik van attributen, zoals halters en elastieken. De oefeningen zijn op basis van rekken en strekken.

Wat neem je mee: UITERAARD vragen wij je om "gezelligheid & enthousiasme" mee te nemen, daarnaast eventueel een handdoek of yoga-mat. De oefeningen zijn in de openlucht en je staat/zit/ligt op het zand. Daarnaast is makkelijk zittende sportkleding en sportschoenen met grip een MUST!  

WORKOUT SESSIES:

Momenteel bieden we de volgende sessies aan:

- Workout HIIT

- Workout voor kids

- Workout voor mensen met een beperking

- Workout voor senioren

- Workout voor zwangere vrouwen

- Workout karate

- Workout kickboksen

- Workout Dance

- Yoga

- Beachrun 1,5km, 5km, 10km & 22,1km

 

Gedurende de dag, zal er van alles plaatsvinden op de locatie; foodcourts, businessplein en overig entertainment. Door de samenwerking van alle betrokken partijen belooft het een fantastische dag te worden! Wil of kan je niet deelnemen? Geen probleem, we zien je graag als gast!