Locatie


U wordt ontvangen bij Grand Hotel Huis ter Duin. Hier wordt u begeleid naar de achterzijde van de locatie waar het workout terrein is opgebouwd. Tijdens de workout hoor je de zee ruisen en na afloop heb je nog genoeg tijd om het adembenemende uitzicht te bewonderen onder het genot van een hapje & drankje.
Als je er voor kiest om (ook) deel te nemen aan de Beach Run, vertrek je vanaf het aangeven punt op de boulevard en loop je via de duinen over een deel van het strand terug naar de finish. Hier wacht je uiteraard een mooi onthaal!

Natuurlijk hopen we dat iedereen sportief op de fiets komt, maar voor degene die anders reizen hebben we hieronder de routebeschrijving per OV en auto neergezet. LET OP: Parkeren in Noordwijk en op het terrein van Grand Huis ter Duin is niet gratis. 

Adres
Grand Hotel Huis ter Duin
Koningin Astrid Boulevard 5
2202 BK NOORDWIJK

OV vanaf Leiden Centraal Station:
Er rijden verschillende bussen richting Noordwijk. De makkelijkste verbinding is Bus 20. Uitstappen bij halte Pickeplein. Het is nog 3 minuten lopen voordat je bij Grand Huis ter Duin arriveert.

Auto vanuit Amsterdam:
U volgt de A4 langs Schiphol, bij de splitsing (na het brugrestaurant en benzinestation) afslag Leiden West/ Den Haag Centrum aanhouden (A44). Op de A44 neemt u de afslag Noordwijk/ Voorhout/ Oegstgeest Noord (afrit 6) aan het einde van de afslag gaat u rechtsaf richting Noordwijk. U rijdt nu langs de vaart en bij de stoplichten in Voorhout blijft u rechtdoor rijden. Bij de volgende stoplichten gaat u linksaf (Gooweg/ Nieuwe Offemweg) en bij de tweede rotonde gaat u rechtsaf (Beeklaan). U blijft de Beeklaan volgen en na ongeveer 1,5 km ziet u Grand Hotel Huis ter Duin aan uw linkerhand liggen.

Auto vanuit Den Haag:
U volgt de A44 vanuit Den Haag, langs Wassenaar. Op de A44 neemt u de afslag naar Noordwijk/ Leiden/ Katwijk (afrit 8) aan het einde van de afslag gaat u linksaf richting Noordwijk. U volgt deze weg (circa 7 km) en neemt de eerste afslag richting Noordwijk. Bij de rotonde gaat u rechtdoor (Beeklaan). U blijft de Beeklaan volgen en na ongeveer 1,5 km ziet u Grand Hotel Huis ter Duin aan uw linkerhand liggen.