Instructeurs + Team 

Een evenement organiseren doen we niet alleen. Daarnaast is er een hele groep vrijwilligers die zich belangeloos inzetten om dit evenement  tot een succes te laten worden. Daarnaast kunnen we niet zonder de mensen van de EHBO en andere organisaties die waken over uw en onze gezondheid/veiligheid. De mensen die we er zeker uit willen lichten zijn de mensen die de workout's verzorgen!

Dit zijn onze helden!

Yve Brouwers

Voor dit evenement zet ik me in, omdat ik sporten en gezond leven belangrijk vind. Veel ervaring heb ik in de gezondheidszorg als fysiotherapeute, bekkenbodem specialiste, Poly Energetisch therapeut, coach, natuurgeneeskundige, NEI therapeut, REIKI master, adviseur van oncologische studies nationaal en internationaal en als manager. Verder ben ik nu 12 jaar trouwambtenaar en heb ik veel ervaring bij gemeentelijke organisaties in organisatie en advieswerk, project management en WMO. Ik ondersteun de organisatie en spring bij waar nodig. Het kan zomaar zijn dat ik de senioren workout verzorg.

Delano Holman

Ik ben Delano Holman, ik ben 28 jaar, ik kom uit Rijswijk en ben eigenaar van Delano Sport and Health. Naast het
opzetten van een goedlopend eigen bedrijf werk ik ook nog 28 uur als Ambulant begeleider, hier begeleid ik mensen vanuit de WMO of jeugdwet met een licht verstandelijke beperking of gedragsproblemen. Als trainer en lifestyle coach bied ik onder andere het volgende aan: personal training fitness, (kick)boksen, bootcamp, high intensity interval training, conditie trainingen etc. Hiernaast ondersteun ik mensen met het aanleren van een gezond voedingspatroon, om het gewenste gewicht te behalen. Ik ben een sportman, heel cliché, in hart en nieren.  Meer informatie over Delano en zijn bedrijf kan je vinden op: www.delanosportandhealth.com

Elles Janssen

Franchisenemer Mom in Balance Hoofddorp Duin & Bollenstreek sinds mei 2013
FAVORIETE SPORT
Het verzorgen van de workout's van Mom in Balance natuurlijk en samen met manlief hardlopen in de duinen van Noordwijk.

Elles verzorgt samen met Lonneke de MPower workout en de zwanger/back in shape workout.

Marco Lagas

Uitdaging, kracht en adem (Yang) en rust, stilte en totale ontspanning van je spieren (Yin) staan centraal tijdens de lessen bij mij. Door regelmatig yogalessen te volgen, merkte ik dat dit een balans in mijn dagelijkse leven bracht. Ik ben mij gaan verdiepen in de achtergrond van Vinyasa Flow en ontdekte de lessen van Johan Noorloos. Johan motiveerde mij de Teacher Training Vinyasa Flow Yoga 200 uur bij De Nieuwe Yoga School te volgen. Nadat ik mij meer als Vinyasa docent had ontwikkeld wilde ik mij ook specialiseren als Yin Yoga Teacher. Ik besloot een Teacher Training Yin Yoga 200 uur van Skadi van Paasåschen te volgen. Doordat ik nu een ervaren gecertificeerd Vinyasa, Yin en stoelyoga teacher ben, kan ik op maat workshops, yoga retreats, yogavakanties en yogalessen geven voor alle leeftijden. Meer info over Marco en zijn bedrijf kun je vinden via: www.foreverhealthyyoga.nl

Jeffrey Pijpaert

Personal Trainer, Sportvoeding Adviseur, Fitness Trainer, Voedingsdeskundige en Snowboard Instructeur. Voeding en sporten zijn altijd al belangrijk geweest in mijn leven. Lekker eten en grensverleggend trainen. Meer dan 25 jaar deed ik dat in mijn vrije tijd, terwijl ik overdag als financial controller mijn teams naar hun eindstreep coachte. In 2015 heb ik van mijn twee passies mijn beroep gemaakt. Zo is ffbewegen ontstaan, dat zich richt op voeding en bewegen. Ik wil jou motiveren om verder te komen dan wanneer je in je eentje traint. Als Personal Trainer trek ik je over die drempel die ‘het lukt me niet’ heet. Bovendien weet ik uit eigen ervaring hoe veel energieker je je kunt voelen als je de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Daarom combineer ik voeding en sport in mijn trainingen. En stellen we samen altijd een doel vast: een slanker lijf, meer energie of een betere conditie. Als je in beweging komt, kun je veel meer dan je denkt. Specialiteiten: · Allround Personal Training · HIIT workout's · Outdoor beach training · (Sport-)voedingsadvies · Afvallen onder begeleiding · Kids workout's  en Senioren workout's.

Peggy Reiziger

Een professional met veel liefde voor het vak, aandacht voor het kind, een positieve houding en veel energie. De missie van Humpie Dancing is gericht op het stimuleren van de ontwikkelingsgebieden van het jonge kind, zodat ieder kind in zijn kracht wordt gezet en alle kinderen gelijke kansen hebben. Muziek is hierin de verbindende factor tussen emotie, beweging en verhaal.
Humpie Dancing biedt ontwikkelingsgerichte peuterdans- en schrijfdanslessen aan voor de jongsten. Deze lessen vullen de basisvaardigheden van de peuter en kleuter aan. Haar platform @Humpie richt zich op yoga/theater lessen, avontuurlijke gedrag- en vaardigheidstrainingen, kunst door keramiek, kickboks-, streetdance- en afrohouselessen voor kinderen van 4-12 jaar. De lessen uit @Humpie zorgen er samen voor dat het kind in een proces komt waarin handelen vanuit rust en zelfbewustzijn de basis vormt voor de stappen die het kind in het leven zal gaan maken. Meer info over Peggy en haar bedrijf kan je vinden op www.humpiedancing.nl

Lonneke Hinnen

..

Marc Verleg 

Op mijn 15e mijn passie gevonden in de krijgskunsten.
Na jarenlang verscheidene vechtsporten te hebben beoefend ben ik uitgekomen bij Kali Silat Evolution, een veelzijdige Filipijnse krijgskunst waarbij zowel gewapend als ongewapend word getraind en die zich kenmerkt door de vloeiende efficiëntie bewegingen. Meer informatie is te vinden op :
www.kalisikarannoordwijk.nl

 


Dj Jaimy Lorenzo

De 13 jarige Jaimy is een van de dj's die ons evenement opzweept met zijn muziek. Op zijn klanken wordt iedere workout een succes. Nu al een DJ & Producer in hart en nieren. Hij is gedreven, hij is proactief en zeer flexibel. Zijn positieve en opzwepende energie zijn kenmerkend voor zijn optredens. Het maakt niet uit waar hij draait, met zijn pakkende sets en aanstekelijke energie maakt hij van iedere party een top feest.

Meer over Jaimy kan je vinden op: www.jaimylorenzo.com