Over 4cm


De basis van 4cm ligt in het contractmanagement binnen het bedrijfsleven. 4cm werkt voor zowel ZZP-ers als voor multinationals. Omdat sportverenigingen steeds vaker te kennen gaven ook van onze diensten gebruik te willen maken, is onze sporttak opgericht. Onder de naam 4cm-sport helpen wij sportverenigingen met het contractmanagement en de bijhorende inkoop.

1+1 = 2. Er komt met enige regelmatig een verzoek vanuit de sportwereld bij ons binnen om sponsoren te werven. 4cm heeft besloten om GEEN verlengstuk te willen zijn van een sponsorcommissie e.d. Daarom hebben wij een ander concept bedacht. De evenementen van 4cm, zijn gebouwd op en met partners. Sport & bewegen vinden wij een belangrijk onderdeel van de maatschappij. Door een evenement gericht op een specifieke tak van sport op te zetten, krijgt de sport zelf meer aandacht en daarmee automatisch de (lokale) sportverenigingen.

De evenementen van 4cm hebben geen financiële doelstelling. Het enige commerciële aspect wat voor ons aan een evenement zit, is verdere naamsbekendheid. De inkomsten min de noodzakelijk gemaakte kosten worden dan ook in veel gevallen geschonken aan een goed doel.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onderstaande websites:

www.4cm-sport.nl

www.4cm.nl

www.4cm-events.nl